Tuesday, 28 April 2015

Saya Pun Nak Pi Jalan2!

As salam....

Awal pagi lagi saya dah up entry...sementara kekanak kecik tak bangun tidoq lagi...

Masa boss besar dok bersiap nak pi keja tadi...saya bagitau dia...weekend ni...jom la bawak anak2 pi jalan...lepak semalam dua kat hotel...bagi la chance kat saya...rehat sat...tak payah pikiaq nak kemas rumah....nak masak...

Tapi...tau tak...apa jawapan boss besar...alasan yg sama dia akan bagi...bila cuti panjang...jalan jammed...org ramai....adoiiii....abih tu...sampai sudah la tak pi mana...kalau nak ikut teori mcm tu...kena pi masa bukan musim cuti ja... tapi dia selalu tak available pun... hmmmm...

Dia plan nak mengemas rumah...baiklah...saya percaya itu takkan berlaku...sebabnya...dia cuma buat sekerat jalan...saya yg kena sambung lepas tu...nampak gayanya...memang sampai sudah...saya dgn anak-anak tak dapat pi mana-mana...dan paling tak tahannya...bila dia kata...boleh pi cuti...kita pi JPO...supaya dia boleh shopping...oitttt...tak jammed ka?

Owhhhh...geramnya!

Babai

No comments:

Post a comment