Friday, 10 April 2015

Ehhhh...

As salam...

Ingatkan dah abis...hari ni...ada surprise lagi...ngehngehngeh...

Lepas Jumaat tadi...mak dgn lima orang anak berjanji dgn boss besar nak jumpak kat klinik pakar kulit...bawak si nombor dua...nampaknya tangan si nombor dua makin teruk...naik gatal-gatal...sampai dah berjangkit kat tangan sebelah kanan...saya ingat scabbies...bukan...doktor kata allergy...rupanya...si nombor dua ada main plastisin...beli kat sekolah...itu yg trigger allergy dia...hmmmm...ada jugak allergic kat plastisin kan...

Lepas jumpak doktor...kami pi makan...
then saya cakap kat boss besar...saya nak pi Bagus...top up barang baking saya...

Okay...dapat greenlight...saya bawak si nombor tiga...yg lain ikut boss besar...

Bila sampai rumah...rupanya...si nombor satu standby belakang pintu...rupa-rupanya....
*
*
*
*
*
dapat ini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
bukan...tapi ini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ohhhh...saya suka!
*
*
*
*
Hmmmm...thank you Boss!

Hahaha...orang lain dah tak heran dgn segala mak nenek surprise ni kan....tapi bagi saya...ini sgt best...sbb selama kawin...tak pernah pun...dpt hadiah dan kek time birthday...kehkehkeh...walaupun dah lewat 4 hari...hari-hari lain tu biasalah...especially bila boss besar outstation...ada la buah tangan utk bini dia ni...cuma harapnya jangan ada udang sebalik batu sudah...

Ehhhh...tiba2...saya rasa cuak pulak...
hahaha...


p/s: nampaknya birthday boss besar nanti tak boleh buat taktau je...kena buat pulut kuning ni...jgn risau...boss besar tak baca blog ni... lalala...so boleh la surprise kan dia nanti!

Babai


No comments:

Post a comment