Sunday, 16 August 2015

Johnny Rockets

As salam...


Hari ni birthday si nombor satu...dari minggu lepas dia dok bagitau pasal birthday dia...tapi biasa la kami laki bini buat2 lupa...

Pagi ni pulak...si nombor tiga masuk bilik...bagitau yg hari ni birthday abg dia...mcm biasa...saya dan boss besar buat dunno je...hahaha...si nombor satu nampak frust...kehkehkeh...

Jadi tadi boss besar bagitau nak buat surprised lah...nampak mcm dia mengharap sgt...sbbnya tahun lepas...celebrate birthday si nombor dua kat TGIF...

Kali ni kita pi Johnny Rockets kat Sunway Pyramids...kami sampai dah lewat...9.30pm...takdak org pun...famili kami je...hahaha...order makan...dan lepas tu crew johnny rockets bawak keluar cake kecik dan nyanyi birthday song kat si nombor satu...hmmmm...dia takdak perasaan pun...muka toya ja...


Portion makanan kat sini besar...kiranya si nombor satu dgn si nombor dua tak abih pun makan burger depa...taktau lah kot depa dah kenyang sbb sebelum tu dlm pukul 6...' dah makan nasik kat umah...


Makan2...lepas tu balik...kalau pikir tak berbaloi pun...sebab budak2 ni tak reti lagi...cuma boss besar cakap sbb ada surprised cake dgn nyanyi birthday song ..pasal tu lah dia ajak makan kat sini...saya bagitau kat boss besar...budak2 ni cuma buleh bawak makan kat kedai tomyam je...baru depa enjoyyyy...hahaha...


Apa pun...happy birthday anak mak...moga jadi anak yg soleh...berjaya dunia & akhirat...aminnnn...

Babai

No comments:

Post a comment