Monday, 23 February 2015

Misi Kempis Perut 2

Salam...

Apa cerita misi kempis perut ni...hmmmm...nampaknya macam tak berjaya je...tak sampai hati tengok muka sekupang depa...

Bukan setakat anak2 yg makin tembun...mak depa pun dah naik 5 kilo...la ni dah tak blh pakai baju kurung time keja dulu...baru-baru ni nak pi mkn kenduri...cadangnya nak pakai baju kurung yg baru siap tempah...sblm tu catwalk dpn boss besar...reject...sila tukaq baju lain....huhuhu...boss besar cakap ketat...nampak abih lelemak badan...sapa suruh tak ukur dulu...saya bagi kain kat tailor...bagitau ikut ukuran lama...aishhhh...nampak gaya...kena workout jugak...nak buang extra 5 kilo tu...


Source: google

Time keja...saya kurus...sebab letih dgn stress keja...saya tak lalu makan...la ni...asyik makan je...terlintas kat kepala nak makan apa...terus masuk dapoq masak...hahaha...baru tiga bulan cuti...setahun...hmmmm...taktau la...membulat mcm juara ..

Anak2 pun...request je nak makan apa...saya try masak utk depa...kasih mak kan...hihihi...

Abih tu...macam mana nak control makan ni...boss besar kata...ok lah makan macam biasa...tapi kena antar budak2 ni pi belajaq swimming/mainbola/tenis...


Source: google


Ok lah bang...kita cuba...tapi mak anak lima pun kena join kelas tu jugak ka?

Babai

No comments:

Post a comment