Monday, 4 January 2016

Hari Pertama...adoiiiii...

As salam...

Hari pertama sekolah bukak ni kelam kabut sikit...mcm2 hal...pengasuh call van tak dtg amik anak lah...van silap antar anak balik ke rumah lah...

si nombor lima mengamuk2 seharian sbb tak mau duduk rumah pengasuh.... owhhhh...macam2 drama ada kali ni...urut dada je bila dengar hp bunyi...mesti ada yg tak kena tu...hahaha...sementara nak adjust dan susun balik jadual...hadaplah dgn insiden2 ni...

Hari pertama bukak sekolah, mlm tu saya terus demam dan sakit kepala yg extreme...adoiiii...saya pikir mesti bp naik...badan terkejut kot sbb dah setahun relax...kehkekeh...


Kalau dulu, saya bangun utk buat breakfast anak pukul 6.30am...sekarang 6.30 dah kena keluar rumah...jadi pukul 5 dah kena bangun utk buat breakfast dan masak satu lauk lunch utk si nombor satu...takpa lah...alah bisa tegal biasa...


Dan nampaknya enjin memasak ni tak panas lagi...sekadar masak yg simple2...utk hari ni breakfastnya egg sandwich dan lauk lunch, ayam masak kicap...nak tangkap gambar pun takdan...terkejar2 masa...hahaha...



Tunggu van tapi van tak mai...nasib Boss Besar cuti...
Apapun...semoga hari esok akan lebih okay drpd hari ni...

Babai

No comments:

Post a comment